ESET Cybersecurity Mac

Snabb och kraftfull intenetsäkerhet för Mac

ESET Cybersecurity Mac

ESET Cyber Security för Mac är det mest effektiva skyddet mot alla typer av hot, även för användare av BootCamp, Parallels Desktop eller VMware Fusion. Nya versionen innehåller dessutom vårt prisbelönta Nätfiskeskydd.

Njut av Internet

Vår internetsäkerhet lägger till flera lager av skydd mot hot online och identitetsstöld ooch är byggd för snabbhet och för att på ett säkert sätt navigera Dig till din destination.

 Antivirus Anti-fishing
 Antispionprogram Skanner Sociala Media
 Skydd av Flyttbara Media Liten Systempåverkan

Behöver min Mac något skydd?

virus , trojaner mm

Sanningen är att inget operativsystem är 100% säkert och även om det var det så finns det sårbarheter i installerade programvaror.

Visserligen är antalet virus , trojaner mm betydligt färre än för Windows, men det finns nu elakheter även för Mac som man behöver skydda sig mot. Redan 2004 fann man OSX/Opener (Renepo), följt av OSX/Leap.A under 2006. De senste åren har man identifierat över tio nya familjer av hot som har infekterat hundratusenntals Mac datorer.

Skadlig kod för Windows skadar normalt inte Mac, men Du kan ovetande skicka det vidare till din a kontakter som har Windows, vilket knappast gör dig så populär.

Funktioner

Effektiv detektering
Lägger till ett extra detekteringslager till Apples inbyggda Internetsäkerhetsfunktioner. Blockerar försök att infektera din Mac eller stjäla personlig information online. Upptäcker och tar bort hot på USB-minnen, flyttbara media och i e-postbilagor.

Proaktivt skydd
Skyddar aktivt mot nya virus, spionprogram och skadliga webbplatser. Förhindrar att virus sprids till andra datorer från din Mac och skyddar de program du använder varje dag.

Utvecklad för Mac
ESET Cyber Security skyddar dig online utan att sakta ned dig. Låg minnesanvändning och minimalt antal varningar gör att datorns prestanda inte försämras.

Beprövad lösning

ESET är det första antivirusföretaget som har fått ICSA-certifiering för Mac OS X. Certifieringen erhölls med businessversionen av produkten, som bygger på samma genomsökningsmotor som ESET Cyber Security.

Gränsnitt ESET Cyber Security för Mac

Systemkrav 

Processorarkitektur
Intel (32/64-bit)

Operativsystem
Mac OS X 10.11 (El Capitan)
Mac OS X 10.10 (Yosemite)
Mac OS X 10.9 (Mavericks)
Mac OS X 10.8 (Mountain Lion)
Mac OS X 10.7 (Lion)
Mac OS X 10.6 (Snow Leopard)

Utrymme
Internminne: 300 MB. 
Hårddisk (Installation): 150 MB. 

Sida 6 av 11

Google Analytics

Google Analytics är en tjänst som används på vår webbplats som spårar, rapporterar trafik och mäter hur användare interagerar med vårt webbplatsinnehåll för att vi ska kunna förbättra den och ge bättre tjänster.