ESET Cyber Security Pro för Mac

Internetsäkerhet för Mac

ESET Cyber Security Pro för Mac

Nya ESET Cyber Security Pro för Mac är nu ännu snabbare och lättare för din Mac med kraftfullt proaktivt skydd mot alla typer av hot. Dessutom får du ett oslagbart skydd på nätet med Nätfiskeskydd och ESET Social Media Scanner, som håller dig trygg på Facebook och Twitter. 

Njut av Internet

Vårt utmärkta säkerhet på Internet är uppbyggd av flera lager av skydd, med bl.a. brandvägg och föräldrakontroll och är byggd för snabbhet och för att på ett säkert sätt navigera Dig till din destination.

 Antivirus Föräldrakontroll
 Antispyware Skanner Sociala Media
 Molnbaserad skanning Skydd av Flyttbara Media
 Antifishing Liten Systempåverkan
 Personlig brandvägg Presentationsläge

Behöver min Mac något skydd?

virus , trojaner mm

Sanningen är att inget operativsystem är 100% säkert och även om det var det så finns det sårbarheter i installerade programvaror.

Visserligen är antalet virus , trojaner mm betydligt färre än för Windows, men det finns nu elakheter även för Mac som man behöver skydda sig mot. Redan 2004 fann man OSX/Opener (Renepo), följt av OSX/Leap.A under 2006. De senste åren har man identifierat över tio nya familjer av hot som har infekterat hundratusenntals Mac datorer.

Skadlig kod för Windows skadar normalt inte Mac, men Du kan ovetande skicka det vidare till din a kontakter som har Windows, vilket knappast gör dig så populär.

Funktioner

Nätfiskeskydd: Stoppar nätfiskeattacker med hjälp av ESET:s prisbelönta nätfiskemodul.

ESET Social Media Scanner skyddar användaren på Facebook och Twitter.

Föräldrakontroll: Skydda din familj från stötande webbinnehåll genom att blockera vissa webbplatskategorier.

Smart brandvägg: Förebygg hackerattacker. ESET Cyber Security Pro skyddar dig online utan att sakta ned dig

Proaktivt skydd:  Skyddar aktivt mot nya virus, spionprogram och skadliga webbplatser. Förhindrar att virus sprids till andra datorer från din Mac och skyddar de program du använder varje dag.

Effektiv detektering: Lägger till ett extra detekteringslager till Apples inbyggda Internetsäkerhetsfunktioner. Blockerar försök att infektera din Mac eller stjäla personlig information online. Upptäcker och tar bort hot på USB-minnen, flyttbara media och i e-postbilagor.

Beprövad lösning

Gränssnitt ESET Cyber Security Pro för Mac

ESET är det första antivirusföretaget som har fått ICSA-certifiering för Mac OS X. Certifieringen erhölls med businessversionen av produkten, som bygger på samma genomsökningsmotor som ESET Cyber Security Pro.

Systemkrav

Processorarkitektur

Intel (32/64-bit)

Operativsystem

macOS 10.13 (High Sierra), macOS 10.12.x (Sierra) 
OS X 10.11.x (El Capitan)
OS X 10.10.x (Yosemite)
OS X 10.9.x (Mavericks)

Utrymme

Internminne: 300 MB. 

Hårddisk (Installation): 150 MB. 

Sida 5 av 11

Google Analytics

Google Analytics är en tjänst som används på vår webbplats som spårar, rapporterar trafik och mäter hur användare interagerar med vårt webbplatsinnehåll för att vi ska kunna förbättra den och ge bättre tjänster.