UTBILDNING - VÄXA MED LIVSMEDEL
Ny utbildning - FSSC 22000 vers 6.0
Lär Dig allt om nya och ändrade krav. Checklista med svensk översättning av kraven och alla ändringar markerade.
Läs mer om vad som är nytt här
Ny hemsida för utbildningar
Jag häåller på och flyttar mina Online utbildningar till en ny hemsida och succesivt kommer fler kurser att hamna här.
Du som har köpt kurs tidigare kan fortfarande logga in på din kurs på den gamla sidan med länken du fått.
Online-Utbildningar - starta när Du vill
Mina Online-utbildningar finns på en separat hemsida speciellt utformad för online utbildning..
I varje utbildning ingår:
- Videopresentationer
- Åhörarkopior
- Övningsuppgifter, mallar mm
- Intyg och i vissa fall avslutande prov.
Här finns:
- Interna Revisioner IFS Food 8 Nytt (Motsvarar 2-dagars utbildn)
- IFS Food 8 Orientering Nytt
- Interna Revisioner FSSC 22000 Nytt (Motsvarar 2½-dagars utbildn)
- FSSC 22000 Orientering Nytt (Motsvarar 2-dagars utbildn)
- System för HACCP, VACCP och TACCP (Motsvarar 2-dagars utbildn)
- Hälsofaror i Livsmedelskedjan (för all personal)
- Varför Då Då? En Introduktion till Hygien & Hälsofaror Nytt
- Vers. 5.1 av FSSC 22000 - Vad är nytt?
- Nyheter BRC Packaging, utg 6
- Nyheter ISO 22 000:2018
- Nyheter BRC Food vers 8 (med svensk checklista)
- Quality and Food Safety - Why, What and How?
- Nyheter i och svensk översättning av FSSC 22 000 vers 5.
- Du har tillgång till utbildningen så länge den finns kvar på webben eller viss tidsperiod
- Du kan se den hur många gånger som helst
- Du kan pausa och starta och sluta när det passar
- Du slipper resa och frånvaro
- Utbildningarna är uppdelade i flera avsnitt
- Ingår åhörarkopior mm som vid andra kurser, som du enkelt laddar hem
- Billigare än utbildning på plats, alltså större möjlighet för fler att deltaga.
- Läsare av nyhetsbrevet kommer att få rabatter, så vidarebefordra gärna nyhetsbrevet till dina kollegor så de kan registrera sig
Kursledare

Jan är utbildad kvalitets- och miljörevisor och har genomfört revisionsarbete för olika Certifieringsbolag sedan 1998 och utför sedan 2012 för SAI Global Scandinavia revisioner enligt BRC Food, BRC Packaging, samt FSSC/ISO 22 000 för förpacknings-och livsmedelsindustrin och är som BRC revisor godkänd för de flesta livsmedelskategorierna.
Jan är även en uppskattad kursledare och håller sedan många år uppskattade utbildningar.
Nominerad till Livsmedelspriset 2020
Jan Klingspor var nominerad till Livsmedelspriset 2020.
Nätverket Livsmedel i fokus (LivsmedelsFöreningen) delar sedan 1964 årligen ut Livsmedelspriset till ”personer, organisationer eller företag som på ett inspirerande och innovativt sätt tagit initiativ till, eller utvecklat förutsättningar för att öka livsmedelsnäringens konkurrenskraft och utveckling”.