Nyhetsbrev

Du kan välja på att prenumerera på två olika nyhetsbrev nedan eller varför inte båda två?

Växa med LIvsmedel - Nyhetsbrev

Växa med LIvsmedel logo

För ökad kompetens i yrkesrollen för dig som sysslar med Livsmedel. 

Prenumerera gratis på mitt Nyhetsbrev (ca 10 ggr/år) och Du får då även  möjlighet att ställa kortare frågor som rör tolkning av olika standarder mm (BRC Food, BRC Packaging, FSSC 22 000, ISO 22 000), som jag i mån av tid svarar på. Du får även info om kommande utbildningar.

Du kan när som helst enkelt avsluta din prenumeration och om Du klickar på knappen nedan kan du även läsa tidigare nhetsbrev.

Anmäl Dig Här...

Arkiv med äldre Nyhetsbrev hittar Du här  Till Arkiv ...


JSK Data - Nyheter

JSK logo

Vill du hålla dig uppdaterad om nyheter i våra programvaror, få erbjudanden om uppgraderingar, tips om användning och inställningar mm, så anmäl dig till vårt nyhetsbrev som kommer max 6 ggr per år.

Nuvarande kunder är nu inlagda som prenumeranter, men har du bytt E-post får du själv mata in din nya E-post och gärna också avbeställa den gamla. Det går också bara att mata in din E-post en gång, så det är ingen risk för dubbla beställningar.

Du kan när som helst enkelt avsluta din prenumeration och om Du klickar på knappen nedan kan du även läsa tidigare nhetsbrev.

Anmäl Dig Här...


Anpassa

Google Analytics

Google Analytics är en tjänst som används på vår webbplats som spårar, rapporterar trafik och mäter hur användare interagerar med vårt webbplatsinnehåll för att vi ska kunna förbättra den och ge bättre tjänster.