Om oss

Information om företaget

Jan Klingspor

JSK Data, Miljö och Kvalitet startades 1998 och vi kan erbjuda dig följande tjänster

  • Dataprogram
  • Utbildning och Konsulting - Kvalitetssystem baserade på BRC Food, BRC Packaging, FSSC/ISO 22 000
  • Interna revisioner, Kvalitetschef att hyra, HACCP mm
  • Dokumenthantering i MS SharePoint.  
  • Avvikelser & Reklamationer
  • Utbildning - Växa med Livsmedel
GRATIS NYHETSBREV - Växa med Livsmedel med fokus på standarder och nyheter avseende Livsmedelssäkerhet som kommer ut ca10 ggr/år,
Anmäl dig här

Erfarenhet

Ägare är Jan Klingspor som är civilingenjör, utexaminerad från kemilinjen, Chalmers 1975 och har mångårig erfarenhet som kvalitets- och miljöchef, inom framförallt livsmedelsbranschen, förpackningsindustri och tillverkning av maskiner till livsmedelsindustrin. Jan har också ingått i flera ledningsgrupper.

Jan är utbildad kvalitets- och miljörevisor och har genomfört certifieringsrevisioner för ISO 9001 och 14 001 sedan 1998 och har även sedan 2005 för utfört revisioner enligt BRC Food, BRC IOP för förpacknings-industrin samt FSSC/ISO 22 000. Sedan 2012 arbetar Jan som underkonsult till SAI Global Scandinavia för certifieringsrevisioner  enligt BRC Food, BRC IoP för förpackningsindustrin, FSSC/ISO  22 000

Jan är även en uppskattad kursledare och håller utbildningar i BRC, BRC/IOP, HACCP, FSSC 22 000, ISO 22000, Hot, Sabotage och Förfalskning mm.

När det gäller datorer och programvara så har Jan följt med på hela resan från programering genom stansning av hålkort och stordator, minidator, släpbara PC och fram till dagens PC och Laptops.

JSK Data, Miljö och Kvalitet är sedan 1998 återförsäljare för FinePrint Software i Skandinavien och därefter har det efterhand tillkommit övriga programvaror.

Vi säljer bara programvaror som vi själva använder och vet att de fungerar utan behov av support och är enkla, säkra och bra verktyg.

Testa GRATIS och övertyga dig själv om att 
Vi håller vad vi lovar i alla fina testresultat.

Som kund vet du därmed alltid vad du köper 
och vi hoppas att vi på så sätt når vårt mål 

Alltid Nöjda Kunder

Corporate banner (English) Christmas 2020Google Analytics

Google Analytics är en tjänst som används på vår webbplats som spårar, rapporterar trafik och mäter hur användare interagerar med vårt webbplatsinnehåll för att vi ska kunna förbättra den och ge bättre tjänster.

Facebook

Vår webbplats tillåter dig att gilla eller dela dess innehåll på Facebook sociala nätverk. Genom att aktivera och använda den godkänner du Facebooks sekretesspolicy: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Integrerade tweets och delningstjänster på Twitter används på vår webbplats. Genom att acceptera och använda dessa samtycker du till Twitter integritetspolicy: https://help.twitter.com/sv/rules-and-policies/twitter-cookies