NOD32 Antivirus

Prisbelönt Antivirus  - TESTA GRATIS!  
Nu version 16 för 2023

NOD32 Antivirus
2024
Den snabbaste och mest effektiva tekniken som finns för att skydda din dator från virus och spionprogram, utan att försämra datorns prestanda medan du arbetar eller spelar spel.

Förhindrar adware, bots, rootkits, spyware, trojaner, virus, maskar och andra former av elakartad kod. 
Den senaste generationen av legendariska ESET NOD32 Antivirus ger dig en helt ny nivå av säkerhet. Det har ett litet systemavtryck och snabb genomsökning, och är dessutom fullt med säkerhetsfunktioner och anpassningsmöjligheter för konsekvent och personlig säkerhet online och offline.   

AV-Comparatives - ESET har fått fler "Advanced+"-utmärkelser i proaktiva tester från AV-Comparatives än något annat antivirusprogram i världen. Vi har fått flest Virus Bulletin VB100-utmärkelser och aldrig missat ett enda "in-the-wild"-virus.

Mest Populära Funktioner

Starkt Antivirus

Antivirus och Anti-fishing


Prisbelönt virusskydd ännu bättre!

Nu ingår också skydd mot skriptbaserad attack som skyddar dig proaktivt från dynamiska skriptbaserade attacker från icke traditionell elak kod

Litet Fotavtryck

Sätt gränser

Slöar inte ned din dator


Vi har byggt det så att det påverkar ditt system så lite som möjligt, vilket ger mer kraft över till de program du använder dagligen.

Njut av Spel och Film

Spelläge
 

Utan avbrott

Spela spel och titta på film utan avbrott med vårt speciella Spelläge

Enkelt att använda

Enkelt att använda

Du Är Skyddad

Njut av optimerat skydd direkt vid installationen eller gör dina egna inställningar med över 150+ detaljerade möjligheter

Luta dig tillbaka

Bra balans

Utforska med tillförsikt

ESET teknologi för skydd är väl beprövat sedan mer än 20 år tillbaka 

Video

  • Skydd mot skriptbaserad attack - skyddar dig proaktivt från dynamiska skriptbaserade attacker från icke traditionell elak kod  

Funktioner

 Antivirus och 
 Antispyware
 Anti-Phishing
 Exploit Blocker
 Litet Systembehov
 Molnstyrd Skanning
 Spelläge
 Gratis teknisk support
 Skydd mot skriptbaserad attack
 Övervakning  Beteende 
 UEFI Skanner 
  Licenshantering  

Tänk På

NOD32 är ett fantastiskt Antivirusprogram, men det kräver att man har en bra extern brandvägg som fungerar, annars lever man farligt i onödan med bara Windows inbyggda brandvägg som inte är helt tillförlitlig. 

Har Du inte det eller Du har en Laptop som Du kopplar upp på publika eller oskyddade nätverk, så rekommenderar vi starkt att Du i stället använder ESET Home Security Essential  eller ESET Home Security Premium som har inbyggd brandvägg mm.

Frågor om Windows 11 

W10 kompatibel

ESET Home Security och ESET NOD32 Antivirus är fullt kompatibla med Windows 11.  Att uppgradera till Windows 11 med ESET installerat är inget problem, men uppgradera först till senaste versionen av ditt säkerhetsprogram. 

Sida 5 av 10
Anpassa

Google Analytics

Google Analytics är en tjänst som används på vår webbplats som spårar, rapporterar trafik och mäter hur användare interagerar med vårt webbplatsinnehåll för att vi ska kunna förbättra den och ge bättre tjänster.